Skip links

Публикации

Завршен извештај за проектот „Мониторинг на православното културно наследство“

Линк за симнување на публикацијата тука

 

 

Прва помош за културно наследство во време на криза: 2. Сет алатки

Линк за симнување на публикацијата тука

 

 

Прва помош за културно наследство во време на криза: 1. Прирачник

Линк за симнување на публикацијата тука

 

 

Културно наследство во опасност: Итна евакуација на збирки на културно наследство

Линк за симнување на публикацијата тука

Европски начела за квалитет за интервенции финансирани од ЕУ со потенцијално влијание врз културното наследство

Линк за симнување на публикацијата тука

 

 

Перспективи за заштита на индустриското наследство

Линк за симнување на публикацијата тука