Skip links

Почетна

Погледнете ги сите новости
Со завршна конференција заокружен проектот на ИКОМОС Македонија „Мониторинг на православното културно наследство“

Со завршна конференција заокружен проектот на ИКОМОС Македонија „Мониторинг на православното културно наследство“

На 30 мај 2024г. во Музејот на македонската борба за самостојност во Скопје, со присуство на претставници на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија (МПЦ-ОА), државни институции, како и експерти за заштита на културно наследство, се одржа завршната конференција во

Публикации

Завршен извештај – МПКН

Прегледај

За ИКОМОС Македонија

Мисија и цели

Публикации

Публикации на ИКОМОС

Вебинари

Вебинари на ИКОМОС

Категории на членство

Стани член