Skip links

Форуми

Промоција на книга и форум ,,Перспективи за заштита на индустриското наследство“

Промоција на книга и форум ,,Перспективи за заштита на индустриското наследство“

На 17 декември 2021 година, во организација на ИКОМОС Македонија, се одржа виртуелен настан преку платформата ZOOM на тема „Перспективи за заштита на индустриското наследство“.
Во рамките на настанот се одржа промоција на истоимената дигитална публикација „Перспективи за заштита на …