Skip links

Archive

IN MEMORIAM – Почина Претседателот на ИКОМОС Македонија, д-р Лазар Шуманов

Почитувани,
Со голема тага би сакале да ја споделиме со јавноста информацијата дека денес (9 мај 2021 год.), по кратко боледување, почина Претседателот на Националниот комитет на ИКОМОС Македонија, д-р Лазар Шуманов.
Д-р Шуманов беше долгогодишен Претседател на ИКОМОС-Македонија и …