Skip links

Archive

Избори

Почитувани,
Ве информираме дека на 6 јули 2021 година на 42/43.Седница на Собранието на Националниот комитет ИКОМОС Македонија, се одржаа Избори за следните позиции: Претседател, Потпретседател, Генерален секретар и 1 член на Надзорен одбор на ИКОМОС Мaкедонија. Од пријавените кандидати, …