Skip links

Archive

Европски денови на културното наследство 2021 ,,Виртуелна инклузивна интерпретација на културното наследство на Охрид и Битола“

Од 22 до 26 септември 2021 година, во рамките на Европските денови на културното наследство, на социјалните мрежи Facebook, Тwitter, LinkedIn и Instagram беа промовирани интерпретативни видеа со културното наследство на Охрид и Битола изработени од ИКОМОС Македонија. 

Европските денови …